Wandelroute

Yes! Jullie tocht gaat beginnen!

Het werkt zo:

1: Jullie startpunt is thuis. Waar je ook woont. En je mag zelf je eigen route bepalen. Maar natuurlijk denken we met je mee. 

2: Je wandelt op je gemak naar het centrum van Uden. Of je neemt de auto, mag ook. Of de fiets. Of je step. Vanaf het centrum ga je echt beginnen met de wandeling!

3: Je hebt twee opties:

Optie 1: je maakt je route helemaal zelf. De plattegrond (link hieronder) geeft je een overzicht van alle Take Away Punten, leuke plekken om langs te wandelen en fijne rustpunten. Besluit met elkaar, zelfs onderweg, wat de volgende stop wordt! Je ziet dat er verschillende kleuren zijn: dit zijn de drie 'routes'. Deze kun je op volgorde lopen, of door elkaar heen. Jouw Paasfeestje!

(Loop je met kleine kinderen? Dan is dit slim om te doen: neem de drie Take Away Punten, de Molen van Jetten en De Hulstheuvel en je komt niets tekort :))

Optie 2: Er zijn drie routes om te lopen, ieder met een eigen Take Away punt. Je loopt de routes één voor één, door op de linkjes hieronder te klikken. De volgorde mag je natuurlijk zelf weten, zo lopen alle deelnemers lekker gespreid! Dat is veilig. En dat is fijn.

Als je goed hebt opgelet, dan zie je dat de groene route geen 'lus' is terug naar de markt. Het is namelijk het startpunt van de blauwe route. De opgetelde lengte van de lussen samen is 16,1 kilometer. Vind je dit te lang? Maar wil je wel alle take-away punten bezoeken? Loop dan de gele en de blauwe route voor alle Take Away punten, maar pik Big Boys nog mee op het eind! Loop vanaf daar terug naar de markt (totaal 11,0 km). Je laat de groene route dan lopen. Spreekwoordelijk. Jammie!!  

Klein wedstrijdje doen? Scroll helemaal naar beneden :)

PLATTEGROND

Gele route (Brasserie De Conversatie)

Groene route (Big Boys)

Blauwe route (Sergeant Pepper)

 

 

Zullen we nog een kleine wedstrijd doen, om de dag nog kleurrijker te maken? Meedoen is belangrijker dan.... niet meedoen.

1: Gebruik de stoepkrijtjes om de mooiste creatie van de dag te maken. Originaliteit scoort zeker, schoonheid ook. De jury (we zeggen niet wie het is), bepaalt wie er wint (das vaak), maar geeft geen toelichting. Stuur de foto van je creatie naar één van de deelnemende bedrijven of post het op hun Social kanalen. May The Best Chalkers Win! De prijs is overigens een verrassing en briljant.  

2: We gaan altijd lekker op originele foto's van jullie culinaire avonturen. Stuur je de leukste foto (denk aan Corona regels) of post je deze op Social (tag ons, bonuspunten), dan win je een dikke dinerbon van één van onze bedrijven. Voor voorbeelden: kijk hieronder. Veel plezier!!