Fietsroute

Yes! Jullie tocht gaat beginnen!

Het werkt zo:

1: Jullie startpunt is thuis. Waar je ook woont. Je mag zelf je eigen route bepalen. Maar natuurlijk denken we met je mee!

2: Je fietst op je gemak naar het centrum van Uden. Of je neemt de auto, met fietsendragers. Of een bus met de fietsen achterin. Mag ook. In het centrum van Uden ga je echt beginnen met de fietstocht!

3: Vanaf dit punt heb je twee opties:

Optie 1: je maakt je route helemaal zelf. De plattegrond (link hieronder) geeft je een overzicht van alle Take Away Punten, leuke plekken om langs te fietsen en fijne rustpunten. Besluit met elkaar, zelfs onderweg, wat de volgende stop wordt! Je ziet dat er verschillende kleuren zijn: dit zijn de drie 'lussen'. Deze kun je op volgorde fietsen, of door elkaar heen. Jouw Paasfeestje!

Optie 2: Er zijn 3 lussen om te fietsen, ieder met een eigen Take Away punt. Je fietst de lussen één voor één, door op de linkjes hieronder te klikken. De volgorde mag je natuurlijk zelf weten, zo fietsen alle deelnemers lekker gespreid! Dat is veilig. En dat is fijn.

De opgetelde lengte van de drie lussen samen is 54,4 kilometer. Vind je dit te lang? Maar wil je wel alle take-away punten bezoeken? Fiets dan de gele en de blauwe lus, maar rijd effe langs Big Boys voor een lekkere bite (39,6 kilometer)! Jammie!!

Bijzondere plaatsen op de route? Behalve natuurlijk de prachtige horecabedrijven, nodigen de volgende bedrijven je graag uit om een kijkje te nemen:

1: Smaak van Streeck - Op de Maashorst hebben Marcel en Melanie een prachtige winkel met de mooiste producten van het Duroc varken. De varkens groeien op in de Maashorst en je kunt ze daar bekijken! Net zoals de winkel. Krijg je van ons een appel. Echt. 

2: SANDBERGHE (voorheen De Pier Recreatie) - Jullie zijn uitgenodigd om hier van de fiets te stappen en een kleine wandeling over het nieuwe park te maken. Het is prachtig geworden. Krijg je van ons een chocolade paasei, of zelfs twee.  

Klein wedstrijdje doen? Scroll helemaal naar beneden...

PLATTEGROND

Gele lus (Brasserie De Conversatie)

Groene lus (Big Boys)

Blauwe lus (Sergeant Peppers)

 

 

Ok Bikers... Voor een beetje extra uitdaging op de route twee kleine wedstrijdjes. En je weet: meedoen is belangrijker dan.... niet meedoen.

1: Degene die met de Relive app de langste fietsroute van de dag fietst, krijgt een toffe verrassing. 

2: We gaan altijd lekker op originele foto's van jullie culinaire avonturen. Stuur je de leukste foto (denk aan de Corona-regels) of post je deze op Social (tag ons, bonuspunten), dan win je een dikke dinerbon van één van onze bedrijven. Voor voorbeelden: kijk hieronder. Veel plezier!!